Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2013. December 11. 07:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Meghamisította az adásvételi szerződést

Meghamisította az adásvételi szerződést

Vádemelési javaslat közokirat hamisítás miatt a 42 éves férfi ellen.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást O. József 42 éves berceli lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2010. június 14-én egy személygépkocsi adásvételi szerződését meghamisította úgy, hogy arra a gépkocsi tulajdonosának a nevét írta alá eladóként, melyet másnap az illetékes budapesti önkormányzatnak benyújtottak, az irat alapján a gépjármű forgalmi engedélyének átírása megtörtént. A 42 éves férfival szemben a Rétsági Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek küldte meg.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.