Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2011. November 24. 15:15, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Meghamisította a forgalmit

Meghamisította a forgalmit

A feleség azért hamisította meg az autó forgalmiját, hogy egy hónappal tovább használhassák.

2011. november 23-án este 20 óra 15 perckor a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály járőrei Bátonyterenyei közterületi szolgálata során Nagybátony és Kisterenye városrész közötti útszakaszon ellenőriztek egy Lada típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. A gépjármű iratainak, így forgalmi engedélyének ellenőrzése során – a nyilvántartó adatai alapján – megállapították, hogy annak műszaki érvényessége 2011. november 3-án lejárt, azonban a forgalmi engedélyben a műszaki érvényesség ideje 2011. december 3-ra volt javítva. A gépjármű utasa, azaz a gépjárműt vezető férfi felesége a helyszínen elismerte, hogy a közokirat műszaki érvényességét ő javította ki tollal azért, hogy azt továbbra is használhassák. Cselekményébe nem avatott be senkit, de a gépjárművezető felelősségét a rendőrség vizsgálja.
A rendőrök a 28 éves bátonyterenyei nőt a rendőrkapitányságra előállították és közokirat hamisítása bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gépjármű forgalmi engedélyét a hatóság lefoglalta.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:39, péntek | Helyi

Zaklatta a kiskorút és annak családtagjait is

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves salgótarjáni férfivel szemben, aki az interneten megismert kiskorú lányt és szüleit a visszautasítását követően hónapokon keresztül zaklatta.

2022. Augusztus 12. 08:21, péntek | Helyi

Neki nem volt, ezért "megcsapolta" a szomszéd házat

A rétsági nyomozók lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a romhányi lakos ellen.

2022. Augusztus 11. 13:19, csütörtök | Helyi

Jöhet a kéményseprő!

Az idei évben eddig már 56 kéménytűznél avatkoztak be a Nógrád megyei tűzoltók. A nyár ugyan nem a kéménytüzek szezonja, de pont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy felülvizsgáltassuk az éppen nem használt égéstermék elvezetőket.

2022. Augusztus 11. 10:53, csütörtök | Helyi

Az utóbbi 3 nap eseményei az utakon

Az elmúlt három napon hatan sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye közútjain.