Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Augusztus 07. 13:50, szerda | Sport
Forrás: RANGADÓ FERENCVÁROS EBEDLI ZOLTÁN

Meghalt Ebedli Ferenc, a Fradi korábbi labdarúgója.

Meghalt Ebedli Ferenc, a Fradi korábbi labdarúgója.

71 éves korában elhunyt Ebedli Ferenc – adta hírül a fradi.hu. Ebedli Zoltán testvére.

Ebedli Ferenc 1952-ben született Budapesten. Tizenkét évesen lett a Ferencváros játékosa és 1971-75 között végigjárta a korosztályos csapatokat, de nem sikerült az utánpótlásból a felnőtt futballba való áttörés, az első csapatban csak egy tétmeccsen játszott.

Igaz, az emlékezetes, hiszen az 1974/75-ös Kupagyőztesek Európa Kupája (KEK) első fordulójában, a Cardiff City elleni második, 4-1-re megnyert mérkőzésén szerepelt, a később döntőig jutó csapat tagjaként.A hátvéd 1975-ben igazolt el az Üllői útról, a Volán SC-hez, ahol tizennégy éven keresztül futballozott és csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Visszavonulása után 16 évet töltött el a fővárosi kék-fehéreknél, volt technikai vezető és edző is. A ’90-es években szakvezetőként dolgozott még Debrecenben, Tatabányán és Dunaújvárosban is többek között.

Megmondom őszintén, váratlanul ért a halála, sajnos a betegség elvitte, 72 éves lett volna szeptember 22-én. Szép pályafutást tudhatott a magáénak, mindannyiuknak hiányozni fog. idézte a testvért, Ebedli Zoltánt a klubhonlap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 07:47, péntek | Sport

Férfi kézilabda BL - Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

2024. Szeptember 26. 08:11, csütörtök | Sport

Európa-liga - Brüsszeli vereséggel rajtolt a Ferencváros

A Ferencváros 2-1-es vereség szenvedett a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának szerdai nyitófordulójában.

2024. Szeptember 25. 13:28, szerda | Sport

Dobogós helyezések és értékes pontok Nyirádon

Hosszú szünet után Nyirádra tért vissza a magyar bajnokság mezőnye, és a Korda Racing is visszatért a „régi” kerékvágásba, a Rallycross Európa Bajnokság után újra hat versenyautóval szállt harcba a bajnoki pontokért.