Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2021. Július 22. 09:24, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Megemlékezés Romhányban

Megemlékezés Romhányban

Elhunyt kollégájukra, Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredesre emlékeztek a Nógrád megyei rendőrök.

Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes sírhelyénél, a romhányi síkertben 2021. július 21-én - halálának második évfordulóján - emlékeztek meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. A megemlékezésen dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és helyettesei helyeztek el koszorút a teljes állomány nevében. A sírhelynél a rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok munkatársai néma tiszteletadással emlékeztek meg a néhai rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesről.

Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes 1990. április elsején a Rétsági Rendőrkapitányságon járőreként kezdte meg hivatásos rendőri szolgálatát. Ezt követően a rendőr-főkapitányság állományában vizsgálóként, bűnügyi nyomozóként dolgozott, majd ezután megbízással, illetve kinevezéssel négy éven át látta el a Rétsági Rendőrkapitányság vezetői feladatait. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyetteseként 2013. szeptember 16-tól 2019. július 21-ig – hosszantartó súlyos betegség miatt bekövetkezett haláláig – látott el szolgálatot.

Munkáját odaadással, lelkiismeretesen, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel, nagy szorgalommal és hivatástudattal végezte. A rendőri munkát élethivatásának tekintette, az öntudatosság és fegyelmezettség jellemezte. Tisztelettudó, egyenes jellemű, határozott magatartású, ugyanakkor megfontolt vezetőként szolgált a rendőrség állományában.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 04. 14:56, szerda | Helyi

Megtalálták a kábítószert a körzeti megbízottak

A salgótarjáni rendőrök két sóshartyáni férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2021. Augusztus 04. 14:53, szerda | Helyi

Szórakozóhelyek, italboltok ellenőrzése

A fiatal korosztály védelme érdekében hajtottak végre közös ellenőrzést a salgótarjáni rendőrök és a társhatóságok munkatársai.

2021. Augusztus 03. 11:43, kedd | Helyi

Rendőrautóba ülhetett Olivér

Rendőr akar lenni a kisfiú, akinek az egyenruhások teljesítették kívánságát.

2021. Augusztus 03. 10:10, kedd | Helyi

Kanállal feszítette be az ajtót

A bátonyterenyei fiatal márkás parfümöket tulajdonított el egy családi házból. A rendőrök lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát.