Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Március 28. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Megejelent OLáh Gergő első hivatalos videoklipje

Megejelent OLáh Gergő első hivatalos videoklipje

Megjelent Oláh Gergő első hivatalos videoklipje, ami a győztes Törj ki a csendből című dalhoz készült.

A legújabb X-Faktor-győztes, Oláh Gergő a Törj ki a csendből című dalhoz készítette el legelső klipjét, melyben bemutatja, honnan jött, és hogyan jutott el idáig, valamint azt sugallja, hogy soha sem szabad feladnunk, ragaszkodnunk kell az álmainkhoz, soha nem adhatjuk fel őket.
A klip egyébként Budapesten és környékén készült, a forgatást rendszerint nyomon lehetett követni Gergő hivatalos Facebook-oldalán.
A megjelenés után sem pihen, április 2-án jelenik meg az Új Dalok című kislemeze, melyen a már említett klipesített dal, valamint egy Muri Enikővel készített duett lesz hallható, a Give Some Get Some, mely Enikő következő kislemezdala lesz.

Forrás: starity.hu

Címkék: oláh gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Helyi

A TikTok fellép a mesterséges intelligencia ellen

A TikTok mostanra az egyik legnagyobb közösségi felületté vált és napi szinten százmilliók használják. Egyre több rajta az olyan tartalom, amelyet mesterséges intelligencia segítségével állítanak elő

2024. Május 20. 08:00, hétfő | Helyi

Folytatódik a zivataros-napos idő.

Eleinte helyenként, majd délutántól egyre több helyen kell számítani esőre, záporra, zivatarra, amelyeket felhőszakadás, jégeső kísérhet.

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.