Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. November 05. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Megcsalás bosszúból: férje barátjával szexelt a gyönyörű színésznő

Megcsalás bosszúból: férje barátjával szexelt a gyönyörű színésznő

Demi Moore és férje, Ashton Kutcher olyannyira nyílt házasságban éltek, hogy nemcsak a férj lépett már félre, hanem neje is. A gyönyörű színésznő Kutcher egyik fiatalabb haverjával, Ben Hollingsworth-szel lépett félre.

A két színész akkor jött össze, amikor a férfi Kanadából Los Angelesbe költözött, Moore pedig úgy érezte, segítenie kell a fiatal színész ambícióit. Körbehordozta Hollywoodban, bemutatta néhány embernek, szóval gyorsan összebarátkoztak.

Ashton Kutcher és felesége sokszor rendez házibulit, ezekre Hollingsworth is hivatalos volt. Egyik ilyen este az azóta csontsovánnyá fogyott Moore kocsival vitte haza a fiatal színészt, a hazavitel pedig egy hátsó ülésen lebonyolított szexben teljesedett ki. A kapcsolat elvileg már véget ért, mert a férfi összehaverkodott Kutcherrel, így pedig már nem volt képe a nejét húzni - írja az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.