Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Augusztus 29. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Még mindig keresik a Nógrádról eltűnt fiatal nőt

Még mindig keresik a Nógrádról eltűnt fiatal nőt

Még mindig nincs nyoma a Nógrádról június elején eltűnt fiatal nőnek. Horváthné Vándor Barbara Anna az éjszaka közepén, feldúlt állapotban távozott otthonról 2013. június 6-án.

Abban az időpontban a településről sem busz, sem vonat nem közlekedett, az első járatokon pedig az eddigi információk szerint nem utazott el. Eltűnése után nem sokkal férje keresni kezdte, hamarosan pedig a rendőrség is körözést adott ki és megindította a kutatást, mostanáig azonban minden nyom vakvágánynak bizonyult.
Barbara nagy természetvédő, aki éveken keresztül a Madártani Egyesület munkatársaként dolgozott. Szervezte és segítette a Madarász ovi, Madarász suli, és Madárbarát kert programokat, sok-sok gyereknek és felnőttnek szerezve ezzel felejthetetlen élményeket. Épp a természetszeretete miatt döntöttek úgy évekkel ezelőtt férjével, hogy a fővárosból egy nógrádi családi házba költöznek.
Barbara innen tűnt el június hatodikán. Azóta családja és barátai semmit nem tudnak róla, ezért kérik, hogy ha valaki látja a képen látható fiatal nőt, értesítse a rendőrséget!
A Börzsönyben túrázók is segíthetik a kutatást azzal, ha nyitott szemmel járnak és benéznek az árkok mélyére, szakadékokba, amely mellett elhaladnak. Bár a mentőkutyás keresés nem vezetett eredményre, a baleset lehetőségét nem lehet kizárni, hisz a fiatal nő szobapapucsban, éjjel, párás-ködös időben távozott otthonról.
Horváthné Vándor Barbara (Anna) kis termetű, törékeny alkatú nő. Pontos személyleírása: 39 éves 155 cm magas, vékony testalkatú, hosszú sötétbarna hajú (enyhén őszes), barna szemű. Eltűnésekor vastag, fekete-fehér csíkos pamut pulóvert , szobapapucsot, hosszúnadrágot viselt. Bordó, damilos keretű szemüveget visel. Erősen rövidlátó, szemüveg nélkül közlekedésben segítségre szorulhat
A telefonszámok, amelyeken jelezhetik a vele kapcsolatos információt:
Rétsági Rendőrkapitányság: (+36) 35-350-144 vagy 107
Horváth Péter (férj): (+36) 70-212-6999
E-mailben is tehetnek bejelentést, amit megkap a Rétsági Rendőrkapitányság illetékese és Horváth Péter is: eltunt@nogradfalu.hu. Itt kérnek saját telefonszámot is megadni, hogy az illetékes visszahívhassa a bejelentőt! A továbbítás megtörténtéről egy válaszüzenet kerül visszaküldésre.

Címkék: eltűnt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 16:00, hétfő | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.