Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Március 30. 07:59, szombat | Belföld
Forrás: MTI

MÁV-Volán-csoport: a vasárnapi óraátállítás miatt módosul néhány járat menetrendje

MÁV-Volán-csoport: a vasárnapi óraátállítás miatt módosul néhány járat menetrendje

Március 31-én, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják előre, ami néhány belföldi és nemzetközi vonat, és pár Volánbusz-járat menetrendjét is érinti

- közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken a honlapján.

Az óraátállítás belföldön többek között érinti a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonal vasúti közlekedését.

Az óraátállítás Magyarország területén négy nemzetközi vonatot is érint. A menetrendek változásáról bővebben a mavcsoport.hu honlapon lehet tájékozódni.

A Volánbusznál az óraátállítás miatt néhány busz közlekedése módosul Érd, Kiskunhalas és Hódmezővásárhely térségében. Részletes tájékoztatás a Volánbusz honlapján olvasható.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez hétközben eljuttatott közleményében azt írta: vasárnap hajnalban a legtöbb járat közlekedése nem változik, a 2 óra előtti és a 3 óra után indulásokat kell figyelni a menetrendben. Ebben az időszakban, várhatóan hajnali 2 és 4 óra között a közterületi kijelzők nem üzemelnek majd.

Egyes éjszakai járatokat az óraátállítás időpontja menetközben ér, ezért egy-két indulási időpont is változik.

A 100E repülőtéri gyorsjárat változatlanul egész éjszaka közlekedik, az óraátállítás időszakában azonban egyes járatok indulása néhány perccel módosulhat - tudatta a BKK.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.