Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Február 02. 12:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Marsi Anikóék újra elhagyták az országot

Marsi Anikóék újra elhagyták az országot

A család újra melegebb égtájak felé vette az irányt.

A házaspár két gyermekükkel tavaly márciusban tért haza Ausztráliából, és úgy tűnt, hogy minden a régi kerékvágásba kerül. Egyes hírek szerint Palik László az egyik barátjának segített egy kalózkocsma fellendítésében, míg párja, Marsi Anikó továbbra is minden idejét a gyermekeivel töltötte. Ám nagyobbik fiúknál, Vilmosnál ismét kiújult a légúti megbetegedése, a krupp, amely miatt legutóbb Ausztráliában teleltek, emiatt a család ismét elutazott. "Január elején utaztak el a fiamék újra, de azt még ők sem tudják pontosan, hogy mikor jönnek haza. Talán ha vége a télnek és a hidegnek, hiszen Vilmos kruppja ismét kiújult, emiatt kellett elutazniuk" - mondta el a hot! magazinnak Palik László édesapja, Józsi bácsi, aki a fiáékkal gyakran beszél telefonon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.