Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Július 18. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Maradandó sérülést okozott édesapjának

Maradandó sérülést okozott édesapjának

Maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés, és garázdaság ügyében zárták le a nyomozást a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozást folytatott maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt P. Tamás 35 éves, és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt P. Sz. Terézia 57 éves mihálygergei lakosok ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2015. november 7-én a délelőtti órákban Mihálygerge belterületén, előzetes szóváltást követően bántalmazták hozzátartozójukat. P. Sz. Terézia volt férjét több alkalommal háton és nyakon ütötte, majd belerúgott, mialatt P. Tamás egy alkalommal, ököllel arcon ütötte apját. A sértett az ütés következtében - a beszerzett szakértői vélemény alapján - maradandó sérülést szenvedett.

A salgótarjáni nyomozók az eljárást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.