Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 14. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Már az orvosok is aggódnak Angelina Jolie-ért

Már az orvosok is aggódnak Angelina Jolie-ért

Az Oscar-gála óta mindenki a színésznő lábán tréfálkozik. De végre valaki komolyra fordított a szót és kijelentette: Angelina beteg és szakember segítségére szorul.

A View című műsorban dr. Drew Pinsky orvos megdöbbentő őszinteséggel beszélt a 36 éves színésznőről, és a hollywoodi díszletek mögött zajló valóságról. "Elegem van abból, hogy állandóan hallgatni kell. Hogy sorra jönnek és receptköteles gyógyszereket iratnak fel maguknak, hogy kipihenjék a stresszt, vagy hogy soványabbak legyenek. Aztán elvonóra kerülnek, vagy meghalnak.

Ki kell, hogy mondjam, Angelina Jolie betegesen csontos, egyértelműen evészavarokkal küzd. Egyszóval alultáplált. Egyáltalán nem szabadna, hogy ő legyen a példa! Ráadásul a fényképek és a kamerák torzítanak, kövérítik kicsit az embert. Az életben még ijesztőbb képet nyújt?

A doktornak valószínű igaza lehet, mert a színésznő egy barátja állítja, Angelina napi 600 kalóriánál alig eszik többet. "Reggel, ébredés után, egy kis kókuszolajat bekanalaz egy marok zabpehellyel és már rohan is. Egész nap lót fut, és előfordul, hogy elfelejt ebédelni. Maximum megeszik egy marék mandulát, és kész. Nagy ritkán egy kevés macis gumicukrot. A vacsorája pedig egy vékony szelet steak, és egy üveg vörösbor"

Nos, ha mindez igaz, lassan tényleg kórházba kerül!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára