Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2021. Július 20. 10:57, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Már 170 ezren igényelték a babaváró támogatást

Már 170 ezren igényelték a babaváró támogatást

Eddig már 170 ezer házaspár igényelte a babaváró támogatást - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden a Facebook-oldalán.

Novák Katalin a videóban emlékeztetett: a babaváró támogatás 10 millió forintos, kamatmentes, szabad felhasználású kölcsön, amelynek törlesztését az első gyermek születésekor három évre felfüggesztik, a második gyermek érkezésekor emellett elengedik a fennálló tartozás harminc százalékát, a harmadik gyermeknél pedig a teljes tartozást.

A babaváró támogatást folyamatosan lehet igényelni, a nyári hónapok alatt is - tette hozzá a miniszter, aki azt mondta: bízik abban, hogy a jövőben még többen élnek majd a támogatás lehetőségével.

Címkék: babaváró, támogatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.