Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Július 16. 11:50, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI-MKIF BUDAPEST

Magyar Nagydíj - Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán.

Magyar Nagydíj - Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán.

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a Forma 1-es versenyhétvégén az M3-as autópályán - közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A közlemény szerint a vállalat munkatársai a versenyzők és a csapatok számára VIP-sávot építettek ki az M3-as autópálya, az M0-s autóút és a Hungaroring között, emellett pedig száznál is több közlekedési táblát helyeztek ki.
Jelezték, hogy az M3-as autópálya fővároshoz közeli szakaszán a versenyhétvégén hosszabb menetidőre és torlódásokra, dugókra kell számítani.
A verseny alatt harmadával több jármű használja a sztrádát egy átlagos hétvégi időszakhoz képest; az M3-as autópályán közlekedők a 19-es és a 23-as kilométernél lévő Mogyoród-Hungaroring csomópont felől tudják megközelíteni a versenypályát; az ideiglenesen kialakított VIP-sávot csak az arra jogosultak használhatják - sorolták.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felől és az M5-ös autópályán érkezőknek az M0-s autóút-M31-es autópálya útvonalat javasolják.
Az M31-esről pedig Budapest felé kell felhajtani az M3-as autópályára, ahonnan a 23-as vagy a 19-es kilométernél lévő csomóponton keresztül is elérhető a Hungaroring - tették hozzá.

A torlódások csökkentése, elkerülése érdekében, vasárnap délután az M3-as autópályán a Budapest felé közlekedőknek Gödöllőtől az M31-es autópálya-M0-s autóút útvonalat érdemes választaniuk.
A verseny után a 19-es kilométernél található csomópontnál és a mogyoródi csomópontnál is rá lehet hajtani az M3-as autópályára - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 11:21, kedd | Helyi sport

EURO-2024 - A teljes televíziós piac idei dobogós műsora lett az Eb-döntő az M4 Sport közvetítésében.

A labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi fináléja, a Spanyolország-Anglia találkozó az előző döntő eredményeihez hasonlóan kiemelkedő nézettséget ért el Magyarországon: a nézők közel 40 százaléka választotta az M4 Sportot.

2024. Július 16. 09:29, kedd | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Telt ház lesz vasárnap, ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

A vasárnapra szóló jegyek már januárban elfogytak, így biztosan telt ház lesz a verseny napján a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 16. 07:55, kedd | Helyi sport

Párizs 2024 - Kedden lesz az olimpia nyitóünnepségének főpróbája.

Kedden tartják meg a párizsi olimpia Szajna-parti nyitóünnepségének elhalasztott főpróbáját közölte a francia sportminisztérium.

2024. Július 15. 09:29, hétfő | Helyi sport

Párizs 2024 - Balatonfüredről indították útnak a két magyar vitorlázó olimpikont.

Balatonfüredről, a Kékszalag Port kikötőből indították útnak a két magyar vitorlázó olimpikont, Érdi Máriát és Vadnai Jonatánt vasárnap több utánpótlás korú versenyző és számos érdeklődő társaságában.