Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MTI-HUNGARORING MOGYORÓD

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

A 17 éves tehetség - aki az F1-es Mercedes juniorprogramjának is a tagja - meggyőző teljesítménnyel, több mint 12 másodperces előnnyel diadalmaskodott a 36 körös futamon, amelynek során kétszer hajtott a pályára a biztonsági autó.
Antonelli a második Safety Car-szakasz után két kör alatt hármat előzve állt az élre, és onnantól kezdve riválisai már nem tudták megszorongatni, így először nyert főversenyen az F2-ben.


Az olasz versenyző mögött a francia Victor Martins végzett másodikként, a holland Richard Verschoor pedig harmadikként. A pole pozícióból startoló észt Paul Aron már a rajt után jelentősen visszaesett, majd rövidesen fel is adta a viadalt.


A szombati sprintversenyen győztes Verschoort utóbb a versenyautóján talált szabálytalanság miatt kizárták, így a rövid távú futam első helyezettje hivatalosan az indiai Kush Maini lett, neki ez pályafutása első sikere az F2-ben.

Az összetettben a magyarországi forduló után a francia Isack Hadjar áll az élen 140 ponttal, második Aron 122-vel, harmadik pedig a brazil Gabriel Bortoleto 110-zel.
A Magyar Nagydíj programja a Porsche Szuperkupa versenyével folytatódik Mogyoródon, ahol 15 órakor rajtol a 70 körös Forma-1-es viadal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.

2024. Július 21. 09:21, vasárnap | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,

2024. Július 21. 09:00, vasárnap | Helyi sport

Kumho FIA TCR World Tour Interlagos a TCR Dél-Amerikával és a TCR Brasil.

Urrutia és Reis megszerezte a pole pozíciókat a kiterjesztett időmérőn.