Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. November 19. 13:50, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MTI-MARCO ROSSI

Magyar-montenegrói - Rossi négy helyen változtatott!

Magyar-montenegrói - Rossi négy helyen változtatott!

Marco Rossi szövetségi kapitány négy helyen változtatott a magyar labdarúgó-válogatott három nappal ezelőtti kezdőcsapatán, amelybe Balogh Botond, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt és Gazdag Dániel is bekerült a Montenegró ellen.

A magyar állampolgársággal is rendelkező olasz szakvezető a kapuban - ahogy eddig a sorozat összes találkozóján - Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat, előtte pedig Lang Ádám és Szalai Attila mellett ezúttal Balogh Botond szerepel majd a védelemben. A jobb szélen Bolla Bendegúz, a balon pedig az eltiltott Kerkez Milos helyett Nagy Zsolt futballozik, a rivális támadásait pedig szokás szerint Nagy Ádámnak és Styles Callumnak kell megszűrnie.
A támadó trióban Ádám Martin lesz az előre tolt ék, őt pedig a csapatkapitány Szoboszlai Dominik, valamint Gazdag Dániel segíti. A holland Danny Makkelie sípjelére a Puskás Arénában 15 órakor kezdődik a magyar-montenegrói mérkőzés, melyet az M4 Sport és a Kossuth Rádió élőben közvetít. A 11 találkozó óta veretlen és már biztos Eb-résztvevő nemzeti együttes döntetlennel bebiztosítaná a csoportelsőségét, mellyel december 2-án a második kalapból várhatja a hamburgi sorsolást.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:
Dibusz - Balogh, Lang, Szalai A. - Bolla, Nagy Á., Styles, Nagy Zs. - Gazdag, Szoboszlai - Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 09. 12:00, szombat | Helyi sport

Óriásgaléria: így zajlott a 2023-as FIA díjátadó gála.

Tegnap este hivatalosan is véget ért a szezon azzal, hogy sor került az FIA év végi díjátadó gálájára, amelynek történéseit itt tudjátok megnézni.

2023. December 09. 06:21, szombat | Helyi sport

Rövidpályás úszó Eb - Késely Ajna országos csúccsal bronzérmes 1500 méter gyorson.

Késely Ajna országos csúccsal bronzérmet nyert 1500 méter gyorson az Otopeniban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság pénteki napján.

2023. December 09. 06:15, szombat | Helyi sport

Rövidpályás úszó Eb - Szabó magasan a mezőny előtt, Németh és Ugrai egyéni csúccsal döntős.

Szabó Szebasztián magasan a legjobb idővel, Németh Nándor és Ugrai Panna pedig egyéni csúccsal jutott döntőbe pénteken az Otopeniben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

2023. December 08. 10:00, péntek | Helyi sport

Megfilmesítik az 1983-as Rali-világbajnoki szezont.

Az utolsó, kétkerékhajtású autóval elhódított Rali-világbajnoki cím történetét viszik filmre a Race for Glory: Audi vs. Lancia című moziban.