Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. November 08. 19:09, szerda | Helyi
Forrás: blikk/web

Magyar cég után kullog a világ egyik leghíresebb brandje

Magyar cég után kullog a világ egyik leghíresebb brandje

Ezt is megéltük: egy magyar cég után kullog a világ egyik legnagyobb és leghíresebb brandje! Júliusban bombaként robbant a hír, hogy a Hell – reagálva a kor kihívásaira – elkészítette a világ első olyan energiaitalát,

amit a mesterséges intelligencia kreált. Az AI-nak nemcsak az ital ízvilága köszönhető, de a formatervezés és az elnevezés is.

A mesterséges intelligencia három ízvariációt alkotott, aztán egy New York-i vállalat technológiája segítségével digitalizálta, azaz meg is kóstolta mindhárom italát, majd prediktív intelligenciával, rengeteg adat és statisztika elemzése után választotta ki, melyik íz a befutó. Így született meg a valóban egyedülálló, frissítő, gyümölcsös íz, a Tutti-frutti Berry-blast.

Ez az első alkalom a világon, hogy a mesterséges intelligencia ilyen komplex termékfejlesztési folyamatot hajtott végre az energiaital-szektorban.

Rövid idő alatt hatalmas siker lett a Hell A.I.: a boltokban gyorsan elkapkodták az energiaital szerelmesei.

Hogy mennyire nyerő ötlet volt a szikszói cégtől a mesterséges intelligencia segítségül hívása, azt jól bizonyítja, hogy most a Coca-Cola jelentette be, hogy gépek alkották meg az Y3000 fantázianevet viselő italát.

A cég szerint az Y3000-élményt emberi és mesterséges intelligencia ötvözésével alkotta annak megértése érdekében, hogyan képzelik el az emberek a jövőt többek között az érzelmek, a vágyak, a színek és az ízek segítségével.

Ezt elegyítette a világ minden tájáról származó fogyasztói szempontokkal és a mesterséges intelligencia segítségével nyert insightokkal, hogy megalkossa az Y3000 nevű terméket.

Ha tatszett a cikk, ossza meg kedvenc Facebook csoportjában, vagy saját oldalán!

Szeretettel várjuk olvasóink között!

- InfoNógrád híroldal csoport - https://www.facebook.com/groups/infonograd

- Info Nógrád - https://www.facebook.com/infonograd

- Info Nógrád közösség - https://www.facebook.com/InfoNograd.kozosseg

TikTok: https://www.tiktok.com/@infonograd

Instagram: https://www.instagram.com/infonograd_hiroldal

Weboldal: https://www.infonograd.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 21:00, vasárnap | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,