Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Április 21. 08:40, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MOTORSPORT KOLLÁTH BENJÁMIN

Magabiztos győzelemmel indította a TCR World Tour 2024-es szezonját Michelisz Norbert.

Magabiztos győzelemmel indította a TCR World Tour 2024-es szezonját Michelisz Norbert.

Bár a rajtnál még megelőzte Yann Ehrlacher, Michelisz Norbert visszavette az első helyet és uralva a versenyt megszerezte első győzelmét Vallelungában, a TCR World Tour idei első fordulójában.

Esőáztatta rajtrácsra álltak fel a TCR World Tour versenyzői szombat délután Vallelungában, ahol Michelisz Norbert rajtolhatott az első helyről a Hyundaiban, mellőle pedig régi nagy riválisa, Yann Ehrlacher indult a Lynk & Co.-val, így nagy csatára volt kilátás.

A rajtot és az első egyenest végül a francia vette jobban és az első kanyarba már ő fordult, míg a szintén nagy névnek számító Nestor Girolami autója megállt a rajtrácson és csak a mezőny elhaladta után tudott elindulni.Michelisz maradt Ehrlacher nyakán és a harmadik kör elején adódott is előtte egy lehetőség, a célegyenesre fordítva a Lynk & Co. megcsúszott, így a magyar versenyző jobban gyorsított ki és el is húzott vetélytársa mellett.Innen kezdve a bajnoki címvédő kézben tartotta az eseményeket, folyamatosan tartotta a két-három másodperc körüli előnyét Ehrlacher-vel szemben, ezután pedig a nagyobb csata a harmadik helyért folyt, amiért egy ponton öt autó csatázott pár kanyaron át folyamatosan. Végül Michelisz könnyedén behúzta a győzelmet Ehrlacher előtt, a harmadik helyen pedig Esteban Guerrieri végzett. A holnapi második futamon, melyet 14:25-től rendeznek és a Sport 2 közvetíti, a tizedik helyről kell majd nagyot alkotnia a magyar pilótának.

Fotók.: Michelisz Norbert Facebook.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 15:30, szerda | Helyi sport

Evezős ob - Népes mezőny érkezik Szegedre.

A tavalyinál is nagyobb érdeklődés övezi a csütörtöktől vasárnapig a szegedi Maty-éren sorra kerülő evezős országos bajnokságot.

2024. Július 17. 14:34, szerda | Helyi sport

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra.

Mintegy 550 hajót csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára mondta a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára a versenyt megelőző szerdai sajtótájékoztatón a balatonfüredi Kékszalag Portban.

2024. Július 16. 11:50, kedd | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán.

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a Forma 1-es versenyhétvégén az M3-as autópályán - közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2024. Július 16. 11:21, kedd | Helyi sport

EURO-2024 - A teljes televíziós piac idei dobogós műsora lett az Eb-döntő az M4 Sport közvetítésében.

A labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi fináléja, a Spanyolország-Anglia találkozó az előző döntő eredményeihez hasonlóan kiemelkedő nézettséget ért el Magyarországon: a nézők közel 40 százaléka választotta az M4 Sportot.