Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Február 14. 07:56, kedd | Bulvár
Forrás: STOP/One Média

Madonna teremthet békét Izraelben

Madonna teremthet békét Izraelben

Az ikonikus díva izraeli rajongói arra kérték kormányukat, hogy ne folytassanak haditevékenységet a sztár koncertjének idején.

Az izraeli Madonna-rajongók Facebook-csoportban kérnek békét. A díva kedvelői annyit kérnek kormányuktól, hogy legalább arra az időre szüntessék be a hadi tevékenységeket, amíg a sztár az országban van.

A mostanában rendezőként tevékenykedő híresség világkörüli turnéja részeként május 29-én lép színpadra Tel Avivban. A New York Daily News információi szerint a helyi rajongók alapítottak egy csoportot a legnagyobb közösség oldalon, aminek a neve: "Bibi, ne indíts háborút Iránnal, legalább a Madonna-show-ig!" A "Bibi" az izraeli miniszterelnök, Benyamin Netanyahu megszokott becézése az országban.
A rajongók azért kérték ezt, mert sok híresség nem szívesen lép fel olyan országban, amely háborúban áll egy másikkal. A koncertre azonban minden jegy elkelt, a helyi rajongók alig várják, hogy élőben láthassák a világsztárt, ezért fordultak a miniszterelnökhöz.

2001-ben a Red Hot Chili Peppers volt kénytelen lemondani koncertjét Izraelben a hadi tevékenységek miatt. Egyes zenészek pedig arra buzdítják társaikat, hogy Izrael Palesztinával kapcsolatos politikája miatt egyáltalán ne lépjenek fel az országban. Legutóbb Cat Power mondta le Tel Aviv-i koncertjét. Korábban a The Pixies és Elvis Costello sem voltak hajlandóak ott zenélni - írja a One Média.

Címkék: Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.