Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2012. Január 26. 07:43, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI, MNO, Dehir.hu

Ölt a Gina Debrecenben

Ölt a Gina Debrecenben

Egy fiatal férfi meghalt, egy másik életveszélyes, egy harmadik pedig könnyű mérgezéssel került kórházba szerda hajnalban, miután egy debreceni lakáson a GHB, más néven Gina tudatmódosító szerből fogyasztottak.

Mondta el Pápai György, a regionális mentőszolgálat vezetője.

A huszonéves fiatalokkal volt egy negyedik társuk is, ő beszélt az esetről a mentőknek. A halálos mérgezés pontos okát a toxikológiai vizsgálatok fogják kideríteni. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata későbbre ígért tájékoztatást.

Kovács Károly rendőr százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa elmondta: a debreceni Gyergyó utcai lakásban a mentőknek újra kellett éleszteniük az egyik fiatalt. Őt és társát életveszélyes állapotban szállították kórházba, a harmadik férfi életét már nem tudták megmenteni. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére azt mondta: az egyik fiatalt a Debreceni Egyetem II. számú belgyógyászati klinikájára, a másikat a debreceni Kenézy-kórházba szállították. A rendőrség az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

A Dehir beszámolója szerint a mentők nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. A lakásban négy, 20 és 25 év közötti fiatalembert találtak, egyikük ekkorra már életét vesztette. Másikuk életveszélyes mérgezést szenvedett, őt a klinika intenzív osztályára szállították, egy harmadik fiatalt pedig a sürgősségi osztályon kezelnek, súlyos mérgezéssel.

A szomszédok azt mondták, a lakásban albérlők éltek, s igen sokat buliztak. Az egyik szomszéd még hallotta szerda hajnalban, hogy megy a buli, de utána már csak a mentők érkezésére riadt fel. A rendőrök jelenleg is helyszínelnek a belvárosi lakásban – írja a Dehir.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.

2023. November 24. 06:00, péntek | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték az apát, aki álmukban végzett lányaival Aszódon

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék a férfit, aki a hozzá kapcsolattartásra érkező két lányát álmukban megölte Aszódon - közölte a bíróság az MTI-vel csütörtökön.