Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2020. Január 16. 12:13, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Lovas és kutyás rendőrök Nógrád megyében

Lovas és kutyás rendőrök Nógrád megyében

A Készenléti Rendőrség járőrei látnak el szolgálatot a megye településein, erdőkben és mezőkön.

A Készenléti Rendőrség kutyás és lovas járőrei 2020. január 10-től 2020. január 31-ig teljesítenek szolgálatot a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Megyénkben a kutyákkal, valamint lóháton szolgálatot ellátó rendőrök elsősorban a gépkocsival nehezen megközelíthető helyeket, így az erdőket, illetve az oda vezető közutakat, hétvégi házas övezeteket és gyümölcsösöket járják be.

A megerősítő erők jelenlétének fő célja, hogy növeljék a lakosság szubjektív közbiztonságérzetét, javítsák a helyi rendőri erők reagálóképességét, és megelőzzék, vagy megszakítsák a jogsértő cselekményeket.

A lakosság a lovas és kutyás rendőrökkel az eddigi időszakban Szécsény és Salgótarján város rendőrkapitányságainak illetékességi területén találkozhatott, de a jövőben a megye más területén is látnak majd el szolgálatot.

Címkék: 2020., police, rendőrség, tél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 14. 08:38, kedd | Helyi

Mabisz: újabb járművekre kell kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni.

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)

2024. Május 14. 08:21, kedd | Helyi

Cannes - Kedden kezdődik a 77. cannes-i fesztivál.

A hollywoodi sztárok valamennyi generációja, Richard Gere-től Meryl Streepen át olyan feltörekvő csillagokig, mint Barry Keoghan, Jacob Elordi, Margaret Qualley és Anya Taylor-Joy.

2024. Május 14. 08:00, kedd | Helyi

Hideg reggel után kellemes, májusi idő.

Még nyugaton-délnyugaton lehet több felhő, ott kisebb csapadék is előfordulhat. Napközben aztán folytatódik a túlnyomóan napos idő csupán délen alakulhat egy-egy zápor.