Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Január 16. 12:13, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Lovas és kutyás rendőrök Nógrád megyében

Lovas és kutyás rendőrök Nógrád megyében

A Készenléti Rendőrség járőrei látnak el szolgálatot a megye településein, erdőkben és mezőkön.

A Készenléti Rendőrség kutyás és lovas járőrei 2020. január 10-től 2020. január 31-ig teljesítenek szolgálatot a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Megyénkben a kutyákkal, valamint lóháton szolgálatot ellátó rendőrök elsősorban a gépkocsival nehezen megközelíthető helyeket, így az erdőket, illetve az oda vezető közutakat, hétvégi házas övezeteket és gyümölcsösöket járják be.

A megerősítő erők jelenlétének fő célja, hogy növeljék a lakosság szubjektív közbiztonságérzetét, javítsák a helyi rendőri erők reagálóképességét, és megelőzzék, vagy megszakítsák a jogsértő cselekményeket.

A lakosság a lovas és kutyás rendőrökkel az eddigi időszakban Szécsény és Salgótarján város rendőrkapitányságainak illetékességi területén találkozhatott, de a jövőben a megye más területén is látnak majd el szolgálatot.

Címkék: 2020., police, rendőrség, tél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.