Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Szeptember 25. 13:41, péntek | Helyi
Forrás: police

Lőszereket és lőfegyvert foglaltak le - Videóval

Lőszereket és lőfegyvert foglaltak le - Videóval

Engedély nélkül tartott magánál több mint ötven lőszert és egy sörétes lőfegyvert a 25 éves férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Péter 25 éves etesi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrkapitányság nyomozói 2015. szeptember 24-én házkutatást tartottak a férfi családi házában és az ahhoz tartozó melléképületben. A nyomozók a lakóházban egy sörétes lőfegyvert, majd az ahhoz tartozó melléképületben 4 darab sörétes, továbbá 49 darab 0,22-es kaliberű lőszert találtak és foglaltak le. A rendőrök találtak továbbá 6 darab – az elsődleges szaktanácsadói vélemény alapján – robbantáshoz használható gyutacsot, melyet lefoglalás után a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatának megőrzésre átadtak. K. Péter a lőfegyver és a lőszerek tartásához szükséges hatósági engedéllyel nem rendelkezett. A férfit a rendőrök a kapitányság épületébe előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - szakértők bevonásával - folytatja a további eljárást.

Címkék: Etes, lőfegyver, lőszer, videó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.