Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Június 05. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Lopott kocsival hajtottak az árokba

Lopott kocsival hajtottak az árokba

A fiatal férfi és 16 éves társa árokba hajtottak a megszerzett járművel.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 21 éves tolmácsi férfi és 16 éves tolmácsi fiú társa ellen.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. június 2-án a reggeli órákban érkezett a két bejelentés, miszerint egy személygépkocsit találtak a 2-es számú főúton az árokba dőlve, illetve egy férfi kért segítséget, mivel az éjszaka a tulajdonát képező gépjárművet ismeretlen személyek eltulajdonították. A rétsági nyomozók az adatgyűjtés eredményeként perceken belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 21 éves férfi és fiatalkorú társa gyanúsítható megalapozottan, akik 2014. június 1-jén 23 óra 30 perc és 23 óra 55 perc közötti időben a diósjenői ingatlan előtt parkoló nyitott állapotú személygépkocsi kulcsait egy szintén ott parkoló nyitott gépjárműben felkutatták. Ezt követően a saját kulcsával beindított gépjárművel Tolmács községbe akartak közlekedni, de út közben árokba hajtottak. A baleset következtében gyanúsítottak nem sérültek meg; a helyszínről – a járművet hátrahagyva – elmenekültek.
A rendőrök a férfit és 16 éves társát elfogták, a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

További híreink

Címkék: árok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,