Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Február 18. 17:26, vasárnap | Külföld
Forrás: mti

Lezuhant egy turistarepülő Franciaországban, halottak

Lezuhant egy turistarepülő Franciaországban, halottak

Lezuhant egy turistarepülő a franciaországi Jura-hegységben. A balesetben egy házaspár és 10 éves gyermekük halt meg - közölte vasárnap a helyi csendőrség.

A repülőgép szombat délután tűnt el a radarok képernyőjéről és Saint-Laurent-la-Roche településnél zuhant le. A roncsokat vasárnapra virradó éjjel találták meg a hatóságok.

A repülő szombaton a Párizstól délnyugatra található Toussus-le-Noble repülőteréről szállt fel és a svájci határ közelében, az Alpokban található Annemasse-ba tartott, ahol este 7 órakor kellett volna leszállnia.

A rendőrséget délután 5 órakor értesítették arról, hogy a kétmotoros repülőgép eltűnt, nem sokkal később pedig szemtanúk jelezték a tűzoltóknak, hogy Saint-Laurent-la-Roche-nál láttak egy nagyon alacsonyan repülő, láthatóan bajba jutott gépet.

A rendőrség nagy erőkkel, köztük egy helikopterrel kezdte meg a repülő keresését, végül egy termikus kamera segítségével tudta a sötétben beazonosítani a baleset helyszínét, ahol a repülő roncsait éjfélkor találták meg.

Egy francia állampolgárságú házaspár és egy tízéves gyerek holttestét találták meg a roncsok között a csendőrség közleménye szerint.

A baleset oka egyelőre ismeretlen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.