Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2024. Július 05. 14:30, péntek | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: bujáki emberölés.

Lezárt akta: bujáki emberölés.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint 2023. áprilisában előre kitervelten megölte, majd kifosztotta ismerősét.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Pásztói Rendőrkapitányság által 2023. április 25-én indított körözési eljárás során, széles körű adatgyűjtés eredményeként munkatársaink megállapították, hogy egy 33 éves bujáki lakost oly módon bántalmazott egy vele egykorú ismerőse április 23-án, hogy az elszenvedett sérülésekbe a férfi belehalt. Ezután az elkövető a település közelében, egy erdős részen elásta az áldozat testét.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a 33 éves helyi lakost minősített emberölés és kifosztás bűntette miatt hallgatta ki, vette őrizetbe, és előterjesztése alapján a Nógrád Vármegyei Főügyészség elrendelte letartóztatását, amelyet a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyet a napokban befejezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nógrád Vármegyei Főügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 13:00, szerda | Helyi

Pofátlan(TAN)ítás Nógrádban!!!

A vármegye közútjain rendszeres a dinamikus forgalom-ellenőrzés civil gépjárműből.

2024. Augusztus 14. 08:15, szerda | Helyi

Kánikula.

Sok napsütésre számíthatunk, de helyenként a Dunántúlon és az Alföld déli tájain időnként erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és elszórtan futó zápor, zivatar is kialakulhat.

2024. Augusztus 13. 17:03, kedd | Helyi

Aggasztó közeljövő - brutális jégkorszak jöhet a Földön néhány éven belül

A holland Utrechti Egyetem oceanográfusai és légkörkutatói által jegyzett és publikálásra váró új tanulmány riasztó következtetésre jutott:

2024. Augusztus 13. 15:00, kedd | Helyi

A kaput záró drót nem volt akadály!!!

A szomszéd házon elhelyezett biztonsági kamera felvétele buktatta le azt a nagylóci férfit, aki a betörés után nagy méretű tévével sétált haza.