Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Március 16. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: hvg

Levideózhatták egy tinilány megerőszakolását Salgótarjánban

Levideózhatták egy tinilány megerőszakolását Salgótarjánban

Öntudatlannak látszó fiatal lányt erőszakolhattak meg egy salgótarjáni szórakozóhely közelében a múlt héten. Míg a közösülés aktív résztvevője folyamatosan kommentálta a történteket, többen körbeállták őket és videóztak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak és más bűncselekmények gyanújával nyomoz egy, a neten terjedő videó ügyében.

A felvételen, amelyet a Blikkhez is eljuttattak, az látszik, hogy a nyílt utcán, a földön fekve közösül egy pár, miközben a jelenetet többen videózzák. A fiatal lány szinte öntudatlannak látszik, míg partnere folyamatosan kommentálva a történteket ki-kinéz a körben álló közönségre.

A lapnak egy állítólagos szemtanú azt mondta, hogy múlt pénteken készült a felvétel egy salgótarjáni szórakozóhely közelében, a parkolóban, a kukák közelében. (A klub a Facebookon el is határolódott a videótól, de közölte, hogy lépéseket fog tenni az ügyben.) A szemtanú szerint a lány teljesen ki lehetett ütve.

Az esetről készült videók hamar körbejártak a helyiek között, többen nehezményezték, hogy nem léptek közbe a szórakozóhely biztonsági őrei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.