Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Január 10. 07:35, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Életveszélyesen megsebesítette barátját

Életveszélyesen megsebesítette barátját

Életveszélyesen megsebesítette barátját a fejére mért súlyos ütéssel egy helybeli férfi múlt pénteken Előszálláson.

A sérült még mindig életveszélyben van, a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte a székesfehérvári városi bíróság.

Az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított, 51 éves előszállási férfi – bár sem a gyanúsítás, sem az őrizetbe vétel ellen nem élt panasszal – tagadta a bűncselekmény elkövetését. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy aznap a barátjával italoztak, de szóváltás nem volt közöttük. A gyanúsított azt állította: rövid időre kiment az udvari mellékhelyiségbe, és visszatérve a házba egy csattanást hallott, azzal egy időben nagy erejű ütést kapott a tarkójára. Magához térve pedig azt látta, hogy a barátja vérbe fagyva, hörögve fekszik a földön, ezt követően ő segítséget kért a szomszédoktól.

A kiérkező mentők a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították az életveszélyes koponyasérülést szenvedett, 50 éves dégi férfit. Azonnal megoperálták a sérültet, aki azonban még mindig életveszélyes állapotban van.

Az orvosi vizsgálat szerint a férfi koponyasérülését „egy éles tárgy nagy erővel történő odaütése” okozhatta. A koponyasérülés mellett a sértett arcán és fején kisebb felületi vágások, horzsolások is vannak.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfi tarkóján viszont nem volt sérülés, s olyan sérülése sincs, amely az eszméletvesztését alátámasztaná. Továbbá a helyszíni szemle és az elsődlegesen beszerzett információk sem erősítették meg a gyanúsítottnak azt az állítását, hogy a lakásban egy harmadik személy járt volna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.