Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Április 15. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: police

Letartóztatását kezdeményezték a rendőrök a galgagutai emberölés gyanúsítottjának

Letartóztatását kezdeményezték a rendőrök a galgagutai emberölés gyanúsítottjának

Elismerte a bűncselekmény elkövetését a 45 éves férfi.

A 45 éves helyi lakos 2020. április 9-én otthonában felkeresett, majd bántalmazott egy idős asszonyt, aki ennek következtében életét vesztette. A férfi ezután a sértett lakását átkutatta, és onnan nagy összegű készpénzt tulajdonított el.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a széles körű adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követően 48 órán belül azonosították, és lakóhelyén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A hatóság tagjai a terhelt lakásán kutatást tartottak, amelynek során az eltulajdonított, elrejtett pénz egy részét lefoglalták.

Nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.