Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Október 26. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Lemondotott a berkenyei focicsapat edzője

Lemondotott a berkenyei focicsapat edzője

A csapatot ezidáig irányító tréner lemondott. A történések kapcsán a klub főtámogatóját, German Józsefet kérdeztük.

- Meglepődött Kovács Imre döntésén?
- Benne volt egy kicsit a levegőben az elmúlt meccsek alapján. Látják a tabellát, ez az egyik oldala. A másik pedig az, hogy elég gyakran voltam bent az öltözőben, illetve a kispadon is, érezni lehetett már ennek az ,,illatát”.
- Mi a véleménye csapata eddigi teljesítményéről?
- Nem elsősorban Kovács Imrén múlott ez a teljesítmény, hanem a csapaton, a játékosállományon, illetve az ő produkciójukon. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz, hiszen sokan távoztak tőlünk. Ezek után nagyon kevesen maradtunk és akik jöttek, általában más szintről érkeztek. Szeptember közepén kaptunk még Vácról pár ifistát, akik azért koruknál fogva nem jelentenek nagy erősítést. Volt néhány nyerhető mérkőzésünk, amiket rutintalanság, taktikai fegyelmezetlenség miatt nem tudtunk behúzni. Kiesési rangadókat vesztettünk el.
- Megvan már a következő vezetőedző?
- Csapatkapitányunk, illetve idősebb játékosaink segítségével oldjuk meg ezt a kérdést, házon belül. Semmit sem kapkodunk el. Miklián Norbert és Drajkó Gergely tartja az edzéseket, ahogy már szerdán is az ő vezetésükkel tréningeztek a fiúk. Utóbbi rendelkezik a szükséges edzői képesítésekkel.
- Mik a célok a bajnokság hátralévő részére?
- A kiesés elkerülése! Emellett az, hogy tisztességes, kulturált csapatot rakjunk össze.
German úr pár dologra ki szeretett volna még egyszer térni beszélgetésünk végén:

- Továbbra is nagy tiszteletem Kovács Imrének, aki ebben a nehéz szituációban elvállalta kérésemre Berkenye irányítását. Amit nagy lelkesedéssel is tett meg! Hozzáteszem, amit már el is mondtam, az, hogy itt tartunk, abban sokkal nagyobb súlya van a játékosok teljesítményének, képességének. Még egyszer mondom, azért voltam kénytelen elfogadni a lemondást, mert láttam, hogy az utolsó meccseken bizalmatlanság alakult ki és mivel már a bizalom sem volt meg, így nem tehettem mást, ezt a döntést elfogadtam. Még egyszer köszönöm Imre munkáját!

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: Berkenye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.