Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2022. Augusztus 11. 10:37, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Legyél Te is határvadász

Legyél Te is határvadász

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Nógrád megyében is.

A megyei toborzó tiszt 2022. augusztus 10-én a bátonyterenyei Maconkai-víztározó és tórendszer létesítményének területén, valamint a salgótarjáni Városi Sportcsarnoknál helyezett el plakátokat és szóróanyagokat a szerződéses határvadász szolgálatról, egyben az érdeklődők részére felvilágosítást nyújtott a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is.

A toborzó csoport munkatársai a további érdeklődőket 2022. augusztus 13-án 9 órától a Borsosberényben megrendezésre kerülő Nógrád megyei Polgárőr Napon, ennek befejezését követően a Karancskesziben és Szurdokpüspökiben tartandó falunapokon várják.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.