Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. December 31. 18:34, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Lebuktak a betörők

Lebuktak a betörők

Betörőt fogtak a balassagyarmati rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2011. december 29-én az éjszakai órákban szolgálati gépjárművel a belvárosban láttak el szolgálatot, amikor egy személyre lettek figyelmesek, aki az ölében tartva valamit cipelt és egy parkoló autóhoz sietett.
A férfit követni kezdték, aki út közben a kezéből étolajat, dobozos üdítőket ejtett le. A rendőrök a gépkocsiból kiszállva a férfi után mentek, akit egy Opel személygépkocsi mögött elbújva találtak meg. A 21 éves férfit igazoltatták, a gépkocsit átvizsgálták. Ebben nagy mennyiségű kristálycukrot, üdítő italokat, jégkrémeket, valamint fagyasztott hústermékeket találtak kb. 300.000 Ft értékben.
A fiatalember a feltett kérdésre elismerte, hogy az élelmiszereket a közelben lévő élelmiszer áruház raktárárából tulajdonította el úgy, hogy a raktár ajtaján átmászott és ott kiadogatta az értékeket társának, majd a gépkocsiba hordták azokat.
A rendőrök az így elfogott 21 éves mohorai férfit a rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Társát, egy 27 éves mohorai férfit – aki korábban a helyszínről elmenekült - szintén gyanúsítottként hallgatták ki, miután a reggeli órákban a rendőrkapitányságon önként jelentkezett.
Az eltulajdonított értékeket a sértett képviselőjének visszaadták, így a kár teljes egészében megtérült.

Címkék: betörő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.

2024. Május 09. 09:21, csütörtök | Helyi

Tour de Hongrie - Útinform: csütörtöki forgalomkorlátozások Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

A Tour de Hongrie kerékpáros körverseny második napján, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében kell számítani forgalomkorlátozásokra közölte az Útinform.

2024. Május 09. 08:35, csütörtök | Helyi

Ismét TFA Szombathelyen.

Hogy ki lesz az ország legerősebb tűzoltója, az idén is emberfeletti küzdelemben dőlhet el. A június 21-én, Szombathelyen megrendezendő versenyre már lehet jelentkezni.