Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2011. Július 26. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Le akarta mészárolni családját

Le akarta mészárolni családját

Több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki késsel támadt feleségére, lányára és gyermekkorú unokájára.

Egyelőre tisztázatlan okból támadt késsel feleségére, lányára és gyermekkorú unokájára egy férfi vasárnap dél körül, Orosházán. A megtámadott családtagok elmenekültek, így személyi sérülés nem történt.

A helyszínre riasztott rendőrök elfogták az 51 éves férfit, és ellene több emberen és tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást. A támadót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (rá)

HavariaPress

Címkék: emberölés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.