Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Február 21. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Látogatási tilalom Balassagyarmaton is

Látogatási tilalom Balassagyarmaton is

Látogatási tilalom van érvényben a balassagyarmati kórházban is.

A dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet újszülöttrészlegén, a gyermekgyógyászati, a szülészeti, a nőgyógyászati és az infektológiai osztályon az influenzajárvány miatt tiltották meg a látogatást. A Szent Lázár Megyei Kórházban továbbra is érvényben van a látogatási tilalom, a salgótarjáni intézményben minden osztályra kiterjed a tiltás. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján közzétett adatok szerint csaknem harmadával nőtt országszerte az előző héthez képest az influenza-szerű tünetekkel küszködők száma, a figyelőszolgálatban résztvevő orvosok február 10-e és 16-a között 22 400 beteget regisztráltak. Az előző héthez viszonyítva Somogy megyében több mint két és félszeresére, Csongrád és Nógrád megyében pedig több mint kétszeresére nőtt az influenza miatt orvoshoz fordulók száma.

Forrás: radiofocus.hu

Híreink

Címkék: tilalom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.