Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Február 21. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Látogatási tilalom Balassagyarmaton is

Látogatási tilalom Balassagyarmaton is

Látogatási tilalom van érvényben a balassagyarmati kórházban is.

A dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet újszülöttrészlegén, a gyermekgyógyászati, a szülészeti, a nőgyógyászati és az infektológiai osztályon az influenzajárvány miatt tiltották meg a látogatást. A Szent Lázár Megyei Kórházban továbbra is érvényben van a látogatási tilalom, a salgótarjáni intézményben minden osztályra kiterjed a tiltás. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján közzétett adatok szerint csaknem harmadával nőtt országszerte az előző héthez képest az influenza-szerű tünetekkel küszködők száma, a figyelőszolgálatban résztvevő orvosok február 10-e és 16-a között 22 400 beteget regisztráltak. Az előző héthez viszonyítva Somogy megyében több mint két és félszeresére, Csongrád és Nógrád megyében pedig több mint kétszeresére nőtt az influenza miatt orvoshoz fordulók száma.

Forrás: radiofocus.hu

Híreink

Címkék: tilalom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,