Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 31. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Laptopra kellett a pénz, benzinkutat rabolt

Laptopra kellett a pénz, benzinkutat rabolt

Alig egy óra alatt elfogták azt a maszkos férfit, aki fegyverrel rabolt ki egy székesfehérvári benzinkutat, péntek éjjel. A rabló zsákmánya ötezer forint volt.

Egy maszkot viselő férfi lépett be, péntek éjjel, éjfél előtt néhány perccel egy székesfehérvári benzinkútra, és fegyverrel pénzt követelt a női alkalmazottól, aki átadott neki ötezer forintot. A zsákmánnyal a férfi elmenekült a helyszínről. A kút másik két alkalmazottja egy ideig követték a rablót, de aztán nyomát vesztették.

A helyszínre érkező rendőrök a környéket lezárták, és nyomkövető kutyával keresték a férfit, akit nem messze egy bokorban meg is találtak.

A 20 éves férfinál megtalálták egy hátizsákban a rabolt pénzt, egy terepszínű maszkot, és egy gáz-riasztó pisztolyt. A fiatal férfi kihallgatásán azt mondta, laptopra gyűjtött, ezért kellett a pénz. A férfit őrizetbe vették és fegyveres rablás miatt indult ellene eljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: rabol

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.