Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. Június 22. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Lapáttal törte be az ablakot

Lapáttal törte be az ablakot

Készpénzt, laptopot, italokat és élelmiszert akart eltulajdonítani a 19 éves romhányi férfi.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Zs. J. Ferenc 19 éves romhányi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. június 20-án 21 óra 30 perc körüli időben az egyik romhányi családi ház kerítésén átmászott, majd az épület hátsó ablakát egy lapáttal betörte. Ezt követően az ingatlanban kutatást végzett és készpénzt, laptopot, szeszes italokat, élelmiszert készített össze és kísérelt meg eltulajdonítani, azonban az időközben hazaérkező sértett cselekménye közben tetten érte.

A helyszínre érkező rendőrök - a padláson megbújó - Zs. J. Ferencet elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: lopás, Romhány

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.