Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Október 15. 07:38, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Lángol a Testnevelési Egyetemen

Lángol a Testnevelési Egyetemen

Körülhatárolták a tüzet, már nem lángol a budapesti Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök reggel az MTI-t.

Az Alkotás utcai csarnok öt óra előtt gyulladt ki, teljes terjedelmében égett, de nem sokkal hat óra utánra körülhatárolták a tüzet - közölte a szóvivő. A háromezer négyzetméteres épület teteje beomlott, a létesítmény használhatatlanná vált.

A tűz átterjedt a szomszédos épületre is, annak azonban csak a homlokzata lángolt, és sikerült megakadályozni a nagyobb károkat - tette hozzá.

Senki nem sérült meg.

Lezárták a tűz miatt az Alkotás utcát a Márvány utca és a BAH csomópont között, valamint a Győri utat a Márvány utca és a Csörsz utca között az oltás idejére - közölte a rendőrség.

A Budapesti Közlekedési Központ arról tájékoztatott a honlapján, hogy a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között nem jár a 61-es villamos, pótlóbuszok viszik az utasokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.