Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2015. Március 31. 06:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Lakossági fórumok a salgótarjáni városfejlesztésről

Lakossági fórumok a salgótarjáni városfejlesztésről

Salgótarján jelene és jövője minden városlakó közös ügye. E gondolat szellemében március 31.-április 24. között több helyszínen kerül sor lakossági fórumokra a városban.

Az elmúlt hónapokban sokan keresték meg személyesen a város vezetőit, hogy javaslataikat, ötleteiket elmondják a Salgótarjánban megvalósuló fejlesztésekről és a város jövőjéről.
- Öröm látni, milyen sokan vannak, akiknek ennyire fontos ez a város – mondta érdeklődésünkre Dóra Ottó polgármester. – Mindig is úgy tartottam, hogy a város jövőjét érintő kérdésekben mindenki véleményét meg kell hallgatni, ezért döntöttünk úgy, hogy kibővítjük a konzultációs lehetőségeket. Az internetes, illetve a civil társadalmasítási kezdeményezéseinken kívül a következő hetekben fórumokat is tartunk.
A polgármester és az önkormányzati képviselők végiglátogatják a Salgótarján különböző részeit és személyesen beszélik meg a területet érintő fejlesztési kérdéseket a városlakókkal. Bárki véleményt alkothat gazdaságfejlesztési, közoktatás- és energetikai fejlesztési, közlekedésfejlesztési kérdésekről, a városrehabilitációról, az egészségügyi és szociális alapellátásokról, funkcióbővítő beruházásokról és minden más, a város közösségét érintő kérdésről.
A város vezetése várja az érdeklődőket, hiszen mindenki véleménye számít. Ha Ön nem tud részt venni a fórumokon, de szívesen megosztaná véleményét, írjon a kapcsolat@salgotarjan.hu címre.

Címkék: Fórum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 13:00, csütörtök | Helyi

Fél nap alatt eltapsolta a lopott pénzt!

A Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt rimóci férfit, aki betört a rászorulóknak létrehozott szociális boltba.

2024. Augusztus 01. 09:00, csütörtök | Helyi

Együttes fellépés Salgótarján biztonságáért!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai a társszervekkel együttműködve összehangban lépnek fel a jogsértések ellen, és segítik a rászorulókat.

2024. Augusztus 01. 08:50, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. augusztus hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Augusztus 01. 08:15, csütörtök | Helyi

Fokozódik a nagy meleg.

A napsütést több helyen fátyolfelhők szűrhetik, illetve nyugaton és északon a gomolyfelhő-képződés válik erőteljesebbé, és helyenként záporok, zivatarok kialakulhatnak.