Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Július 01. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Lakásokba törtek be

Lakásokba törtek be

A salgótarjáni rendőrök azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Imre 32 éves székesfehérvári és L. Zsolt 45 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. április 14-én 7 óra 45 perc és 13 óra közötti időben az ott lakók távollétében jogtalanul behatoltak egy salgótarjáni lakásba. Az ingatlanból a gyanúsítottak laptopokat, mobiltelefont, arany ékszereket, készpénzt és használati tárgyakat tulajdonítottak el. A további adatok alapján a két férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2015. június 29-én a délelőtti órákban egy fővárosi lakásba törtek be, és onnan nagyobb mennyiségű különféle arany és egyéb ékszereket vittek el.

A széles körű nyomozás adatai alapján a rendőrök a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható személyeket azonosították és a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,