Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2012. Március 23. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga-t ellepték a csótányok

Lady Gaga-t ellepték a csótányok

Lehet, hogy kétszer is meggondolja majd az extrém ruhákat viselő énekesnő, hogy felvesz-e magára olyan göncöt, ami kajákból készült?

A fiatal díva saját maga árulta el a The Sun újságírójának, hogy New Yorki lakásában már tarthatatlanná vált a helyzet. Képtelen meghívni bárkit is vendégségbe, mert lehetetlen szituációkban ugranak elő hatalmas bogarak, és más állatok a lefolyókból. "Időnként előfordul, hogy a konyhában főzök, és kövér patkányok bújnak elő a konyhaszekrényből. A szomszédoknak pedig fogalmuk nincs, miért üvöltök, magamból teljesen kifordulva"- mondta mosolyogva Lady Gaga, aki hozzátette ennek ellenére nem rendez irtást a lakásában, mert nem akar bántani egyetlen állatot sem.

"Néhány dologra azért majd megpróbálok odafigyelni. Azokat a ruháimat, amiket könnyen megkóstolhatnak a rágcsálók, és a csótányok nem dobom a díványomra, ha hazaértem, és nem hagyom ott napokig. Elég nagy a hűtőm, talán inkább berakom őket oda."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.