Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Február 11. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Labdarúgás: edzőcserék megyeszerte

Labdarúgás: edzőcserék megyeszerte

A megyei II. osztályó labdarúgó bajnokság keleti-csoportjában három, míg a nyugatiban két együttesnél módosult a téli holtszezonban a szakvezető személye.

A megyei II. osztály Nyugati csoportjában két együttes, Romhány, illetve Szügy fog új trénerrel nekivágni a folytatásnak.
A tabella harmadik helyén telelő romhányiaknál egyenlőre keresik a munkahelyi elfoglaltság miatt elköszönő Kovács Ferenc utódját. A vezetőség célja, hogy helyi kötődésű szakembert jelöljenek ki a gárda élére.
A szügyiek már meg is találták az új vezetőedzőt: a szintén munkahelyi lehetőségek miatt távozó Magos Norbert helyét Bérczi Márton vette át.
A keleti csoportban ezidáig három változtatás történt: a csoport dobogóján állomásozó Etestől menesztették Jánosi Iván játékos-edzőt, a csapat további irányításával Smelkó Károlyt bízták meg. Így Kazáron is új tréner után kell nézniük az illetékeseknek, egyenlőre a beugró szerepét már több alkalommal betöltő Milcsovics Bélára mutatkozik a legnagyobb esély.
A negyedik pozíciójában pihenőjét töltő Mátraverebélynél Kaspár Zsolt fejezte be a megkezdett munkát. Az együttes irányítását Koncsik Lászlóra ruházták át a gárda vezetői.

Forrás: nogradifoci.hu

Ízkollázs
Menetrendek
Traffipax

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.