Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2024. Július 21. 09:00, vasárnap | Helyi sport
Forrás: WSC MEDIA FABIO RAVAIOLI

Kumho FIA TCR World Tour Interlagos a TCR Dél-Amerikával és a TCR Brasil.

Kumho FIA TCR World Tour Interlagos a TCR Dél-Amerikával és a TCR Brasil.

Urrutia és Reis megszerezte a pole pozíciókat a kiterjesztett időmérőn.

Santiago Urrutia megszerezte a pole pozíciót a Kumho FIA TCR World Tour interlagos-i versenyén egy hosszadalmas időmérő edzésen, amelyet a Q1 piros zászlója miatt meghosszabbítottak, és majdnem két órát vett igénybe az elejétől a végéig. Urrutia egy utolsó repülő körrel megfosztotta Esteban Guerrierit első World Tour pole-jától, kéttizedmásodperccel megelőzve őt.
Raphael Reis a ragyogó hetedik helyen végzett összesítésben, és a TCR South America és a TCR Brasil versenyzői közül a leggyorsabb lett.

Az edzés első része tíz perc után piros zászlós volt, amikor Enrique Maglione Squadra Martino Hondája és Marcos Regadas PMO Racing Peugeotja blokkolta a kerekeket az 1-es kanyarnál, Maglione autója pedig kipattant, és mélyen a korlátok közé temetkezett. Maglione segítség nélkül ki tudott szállni az autóból, de a sorompó jelentős sérüléseket szenvedett, és több mint egy órába telt, mire az ülés folytatódhatott. Dušan Borković GOAT Racing Hondája volt az, aki a leggyorsabb időt érte el a fergeteges utolsó pillanatokban, miközben a versenyzők a pozíciókért és a Q2-be jutásért küzdöttek.
A Paladini Racing játékosa, Juan Ángel Rosso betört a legjobb 12 közé, ami aztán kiütötte Mikel Azconát a legjobb 12-ből. Azcona volt az utolsó, aki átvette a kockás zászlót, de csak a 13. helyre tudott feljutni, mivel hiányzott a Q2-be való belépés, valamint John Filippi. , az egyetlen másik TCR World Tour versenyző kiesett. A TCR South America és a TCR Brasil versenyzői közül hárman jutottak be a Q2-be: Reis (W2 Pro GP CUPRA), Rafael Suzuki (PMO Racing Peugeot) és Rosso (Paladini Racing Toyota).

A Q2-ben Urrutia 1:42.180-at állított be az első versenyben, de közvetlenül a felénél Guerrieri újabb tizedmásodpercet talált a leggyorsabbnak, és úgy tűnt, megszerezheti saját és a GOAT Racing első pole-ját a World Tour-on. Urrutiának azonban csapattársak, Thed Björk és Yann Ehrlacher vontatásával sikerült tovább javítani, 1:41.840-es idővel szakítva megszerezte első pole pozícióját tavalyi hazai versenye óta. Guerrieri a második helyre került, míg Ehrlacher későn javított, és a harmadik lett a leggyorsabban.


A bajnokságot vezető Michelisz Norbert, akinek egy kört töröltek az ülés elején, a tizedik leggyorsabbnak sikerült megszereznie a pole pozíciót a fordított rajtrácson a 2. futamra, míg Borković két leggyorsabb körét törölték a pályakorlátok megsértése miatt, és 11. lett.

Kvalifikáció
1:41.840 – Santiago Urrutia (Lynk & Co Cyan Racing, Lynk & Co 03 FL)
1:42.040 – Esteban Guerrieri (GOAT Racing, Honda Civic Type R FL5)
1:42.208 – Yann Ehrlacher (Lynk & Co Cyan Racing, Lynk & Co 03 FL)

Menetrend
Vasárnap – 1. futam: 11:10 (17:10 CEST) élő közvetítés
Vasárnap – 2. futam: 14:40 (19:40 CEST) élő közvetítés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.

2024. Július 21. 09:21, vasárnap | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,