Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. November 13. 12:01, szerda | Sport
Forrás: mti

Különleges portréfilmet mutat be Gera Zoltánról az M4 Sport

Különleges portréfilmet mutat be Gera Zoltánról az M4 Sport

Kizárólag az M4 Sporton lesz látható Németh Gábor portréfilmje Gera Zoltánról.

A tavaly visszavonult, 97-szeres válogatott labdarúgó hivatalosan a Puskás Aréna avatóján, a pénteki Magyarország-Uruguay mérkőzésen búcsúzik a címeres meztől.

A film csütörtökön, a válogatott edzése előtt kerül adásba. A tréninget 16.30 és 17.15 között élőben közvetíti az M4 Sport, amely bemutatja az új arénát is.

A 26 perces filmben megszólalnak Gera Zoltán szülei, felesége, korábbi harkányi csapattársa, edzői közül pedig Garami József, Dárdai Pál, Gellei Imre, Egervári Sándor és Roy Hodgson is.

A pénteken 19 órakor kezdődő barátságos találkozóról közel 30 kamerával sugároz a sportcsatorna, a nemzetközi adáshoz használt 18 mellett a helyszíni stúdióban nyolc kamera forog majd, a stadionon kívül pedig további két kamera lesz hivatott arra, hogy megörökítse a sporttörténelmi eseményt.

A meccset a Kossuth rádió is közvetíti.

Fotó: facebook.com/agerazoli

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.