Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Június 11. 10:45, péntek | Helyi
Forrás: police

Közúti közlekedési ellenőrzés Salgótarjánban

Közúti közlekedési ellenőrzés Salgótarjánban

Közúti közlekedési ellenőrzést tartottak a Nógrád megyei rendőrök a megyeszékhely bel-, és külterületén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Készenléti Rendőrség beosztottjaival együttműködve 2021. június 9-én Salgótarjánban és környékén tartottak fokozott ellenőrzést, amelynek célja a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása, elsősorban a biztonsági öv használatának elmulasztása és a tilos jelzésen történő áthaladás volt.

A rendőrség minden eredményesen alkalmazható, modern rendszert bevet a közúti forgalom biztonságosabbá tétele érdekében, ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az akció során, a fixen telepített VÉDA kamerák segítségével szűrték ki azokat a járművezetőket a forgalomból, akik közlekedésük alkalmával nem használtak biztonsági övet.

A mozgó szabálysértések hatékonyabb felfedése érdekében a hatóság tagjai a Készenléti Rendőrséggel együttműködve drónnal is ellenőrizték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb útszakaszokat.

A hatóság az akció során több sofőrrel szemben indított közigazgatási eljárást biztonsági öv használatának elmulasztása, valamint tilos jelzésen történő áthaladás miatt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy Nógrád megyében a járművezetők az elkövetkező időszakban is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 11. 11:38, péntek | Helyi

Így közlekedtek Ti! - pályázat

Diákok egyénileg és egy általános iskola osztálya is készített és juttatott el pályaműveket a megyei rendőr-főkapitányságnak.

2021. Június 10. 11:52, csütörtök | Helyi

Viseljen védőfelszerelést! - videó

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kisfilmmel hívja fel a figyelmet a biztonságos motorozásra.

2021. Június 10. 09:19, csütörtök | Helyi

Versenyautó-tesztelés miatt útlezárás Nógrád megyében

Időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a Zagyvarónát és Ceredet összekötő közúton.

2021. Június 10. 09:16, csütörtök | Helyi

Előzmény nélkül ütött

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.