Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Június 25. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Közúti balesetek és állatmentés hétfőn.

Közúti balesetek és állatmentés hétfőn.

Távközlési vezetékbe akadt egy mezőgazdasági gép,Betonpillérnek ütközött, majd az árokba hajtott egy személyautó.

Távközlési vezetékbe akadt egy mezőgazdasági gép hétfő délután Csesztvén, a Kossuth Lajos úton. A traktor a vezetékekkel együtt két fa oszlopot is kidöntött, valamint egy telefonfülkét is megrongált. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, majd átadták azt a rendőrség munkatársainak.

Egy családi ház kerti illemhelyébe zuhant egy nagy testű kutya hétfő délután Salgótarjánban, a Móricz Zsigmond úton. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói kézi erővel kiemelték az állatot a körülbelül másfél méter mély gödörből. A kutya nem sérült meg az eset során.

Betonpillérnek ütközött, majd az árokba hajtott egy személyautó hétfő délután Mohorán, a Petőfi Sándor úton. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, aki saját erejéből el tudta hagyni a gépkocsit. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Fotók: Balassagyarmat HTP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 16:17, szombat | Helyi

Így lopják el az ember hangját

Sokan nem is sejtik, hogy működik az átverés: így lopják el az ember hangját, és máris kész a baj. Egy brit felmérés szerint az emberek fele még soha nem hallott arról,

2024. Szeptember 28. 16:01, szombat | Helyi

Pluszpénz az autótulajdonosoknak - jó megoldás lehet az autóbérlés vagy bérbeadás?

Egy szokatlan ötlettel kereshetnek pluszpénzt az autótulajdonosok Az eladásra szánt autók hónapokat, akár fél évet állnak kihasználatlanul, új tulajdonosra várva, mind a kereskedésekben, mind a magánszemélyeknél.

2024. Szeptember 28. 07:00, szombat | Helyi

Salgótarján - Háztáji gazdálkodásra, konyhakertekre, kisvállalkozásokra épül - szeretné, ha megvalósulna?

Egy új módszer a kistermelők közösségi piacterének kialakítására. Háztáji gazdálkodásra, konyhakertekre, kisvállalkozásokra épül a SALGÓTARJÁNI KÖZÖSSÉGI NAGYBANI PIACTÉR. Akár Ön is csatlakozhat!

2024. Szeptember 27. 14:06, péntek | Helyi

A 120 cm magas, az emberi alakot formázó PEPPER ROBOT

Apródot kapott a Szondi. A robot az ipari-informatika oktatását szolgája Balassagyarmaton, a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szondi György Technikum és Szakképző Iskolában.