Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2020. Április 23. 14:25, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Közös ellenőrzés Nógrád megyében

Közös ellenőrzés Nógrád megyében

A rendőrök a társhatóságok szakembereivel közösen ellenőrizték Nagylóc település környékének erdős területeit.

A Szécsényi Rendőrkapitányság szervezésében a rendőrkapitányság munkatársai és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjaiegyüttműködve a Bükki Nemzeti Park természetvédelmi őrével, a nagylóci Őrhegy Vadásztársaság képviselőjével és hivatásos vadászával, valamint a Nagylóc Polgárőr Egyesület tagjaival fokozott ellenőrzést tartottak a település közigazgatási területén.

A megtartott akció elsődleges célja a jogellenes cselekmények elkövetésének megelőzése, megakadályozása, az elkövetett szabálysértések, bűncselekmények felderítése. A résztvevők a település erdős területeit, az oda vezető köz- és földutakat, valamint a turisták által használt túraútvonalakat ellenőrizték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:08, csütörtök | Helyi

Fico elleni merénylet - Kövér László mély megdöbbenésének adott hangot.

Mély megdöbbenéssel és teljes megütközéssel töltött el a Robert Fico elleni brutális fegyveres támadás híre - írta az Országgyűlés elnöke szerda este.

2024. Május 16. 08:00, csütörtök | Helyi

Marad a kissé szeles májusi idő.

Északkeleten számíthatunk tartósabban napos időre. Máshol gyakran takarhatják felhők a napot, és ezeken a tájakon eső, zápor is kialakulhat, délnyugaton estefelé az ég is megdörrenhet.

2024. Május 16. 07:01, csütörtök | Helyi

A kormány álláspontja a NATO terveivel kapcsolatban

A NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. Ez magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is.

2024. Május 16. 06:45, csütörtök | Helyi

Miért szakítanak a szerelmesek?

A tudomány feltárta, miért szakítanak a szerelmesek. Minden kapcsolat vége az energiabefektetés hiányával okolható, a matematikai modellek legalábbis ezt állítják.