Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 17. 14:30, péntek | Helyi sport
Forrás: MOTORSPORT HUNGARY

Közleményt adott ki a Las Vegas-i Nagydíj a bohózat után.

Közleményt adott ki a Las Vegas-i Nagydíj a bohózat után.

A Las Vegas-i Nagydíj a második szabadedzés után adott ki egy közleményt, amelyben nem történik utalás arra, hogy visszatérítenék az FP2 előtt hazaküldött szurkolók jegyének árát.

Egy fellazult csatornafedél miatt komoly sérülést szenvedett Carlos Sainz Jr. autója – ezen a nézőtéri felvételen jól látszik, milyen nagyot kapott a Ferrari. Ocon is hasonlóan járt, így az FIA úgy döntött, hogy lefújják az első szabadedzést.A második szabadedzést már megrendezték, ráadásul 60 helyett 90 percig tartott, azonban két és fél órával később kezdődött el, és a szurkolókat egy órával az FP2 kezdése előtt hazaküldték. A második szabadedzés leintése után egy közleményt adott ki a Las Vegas-i Nagydíj, amelyben azt írják, nehéz volt meghozni azt a döntést, hogy hazaküldjék a szurkolókat, de arról nem ejtenek szót, hogy kapnak-e visszatérítést a pórul járt szurkolók:

„Egy Forma-1-es versenyen nincs fontosabb dolog, mint a versenyzők, a szurkolók és a személyzet biztonsága. A tegnap esti, csatornafedéllel kapcsolatos incidens után a Las Vegas-i Nagydíj, az F1 és az FIA úgy döntött, hogy extra elővigyázatossági lépéseket tesz, hogy biztosítsa a pálya integritását a folytatás előtt.” „Ezekhez az extra intézkedésekhez több órára volt szükség, ami a versenymenetrend jelentős csúszását eredményezte. A kései időpontot és a szurkolók és alkalmazottak biztonságos mozgását illető logisztikai aggodalmak miatt a Las Vegas-i Nagydíj azt a nehéz döntést hozta meg, hogy lezárja a szurkolói zónákat a második szabadedzés kezdete előtt.”

„Azt követően, hogy sikeresen lezajlott a teljes edzés, a Las Vegas-i Nagydíj már várja, hogy biztonságos és szórakoztató versenyhétvégét biztosítson” – áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.

2024. Július 21. 09:21, vasárnap | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,