Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Október 17. 12:55, hétfő | Helyi
Forrás: NMRFK

Közlekedett a család

Közlekedett a család

A Közlekedik a család vetélkedő megyei döntőjét rendezték meg a múlt hét végén Bátonyterenyén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága – az Országos Baleset-megelőzési Bizottság támogatásával – idén is megrendezte a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésismereti vetélkedőjének megyei döntőjét.
A korábbi évektől eltérően idén az óvodás korosztályt – közülük is az 5-6 éveseket – és családjaikat célozták meg a verseny résztvevőjeként. Nógrád megye minden óvodájába eljutatott tesztlap kitöltésével és a szervezőkhöz, a megadott határidőig történő eljuttatásával lehetett nevezni a döntőbe kerüléshez.
A megyei döntőbe bejutott - a tesztlapot legjobb eredménnyel kitöltő - tizenkét család a múlt hét végén, 2011. október 15-én mérte össze tudását a Bátonyterenyén található Seconda Casa Szabadidőközpontban. A viadal feladatai között a gyermekek részére kerékpáros ügyességi
verseny, egészségügyi és KRESZ tesztlap kitöltése, egészségügyi feladatok megoldása, a család hölgy tagjai részére pedig rutinpályán vezetési feladatok, illetve szimulációs autóvezetés szerepelt.
A „Közlekedik a család” megyei döntőjének első helyezettje és egyben egy családi wellnes hétvége nyertese a salgótarjáni Kovács család lett. Második helyezést ért el és egy netbook boldog nyertese a tari Farkas család volt, harmadik helyezést és a vele járó 30.000,- Ft értékű gyermekruházati utalványt a salgótarjáni Petik család nyerte.

Címkék: közlekedik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 20:48, kedd | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.