Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2022. Augusztus 04. 09:57, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Közlekedési balesetek az utóbbi három napban

Közlekedési balesetek az utóbbi három napban

Az elmúlt három napon Nógrád megyében utas, kerékpáros és gyalogos is megsérült közúti közlekedési baleset során.

Egy 9 éves fiú 2022. augusztus 2-án 16 óra 15 perc körül a szátoki buszmegállóban a busz takarásából – körültekintés nélkül – kifutott az úttestre, amelynek következtében az arra közlekedő személygépkocsi elütötte. A fiú az ütközés következtében az úttestre esett és megsérült.

Ugyanezen a napon 16 óra 45 perc körül egy 38 éves férfi esett el kerékpárral az Ipolyvece és Drégelypalánk településeket összekötő útszakaszon, amelynek során megsérült. A férfi alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

Pásztó belterületén közlekedett személygépkocsival egy 49 éves nő augusztus 3-án 13 óra 45 perckor, amikor az előtte forgalmi okból megálló gépjármű hátuljának ütközött. A baleset következtében a várakozó gépjármű utasa megsérült.

A megye rendőrei az elmúlt napokon további hat anyagi káros baleseti helyszínén, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy annak ellenére, hogy a KRESZ nem tiltja a szeszes ital fogyasztását kerékpározás előtt, tilos kerékpározásra alkalmatlan állapotban biciklivel közlekedni! Amennyiben valaki a biztonságos közlekedésre alkalmatlan állapotban ül kerékpárra - akár szeszes ital fogyasztása miatt - szabálysértést követ el. A közlekedési balesetek megelőzése érdekében fontos, hogy a kerékpárosok is betartsák a közlekedési szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 05. 08:53, péntek | Helyi

"Egy Hét a Csillagok Alatt"

“Egy Hét a Csillagok Alatt” az Uránia Észlelő és Bemutató Csillagvizsgálóban is

2022. Augusztus 05. 07:54, péntek | Helyi

Útlezárás filmforgatás miatt

Időszakos útlezárásra számíthatnak a gépjárművezetők Somoskőújfalu belterületén.

2022. Augusztus 04. 10:12, csütörtök | Helyi

Csütörtöktől szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztás

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 4-én (csütörtök) 00.00 órától 2022. augusztus 6-án (s

2022. Augusztus 04. 08:48, csütörtök | Helyi

Határvadász alkalmassági szűrés kezdődött

​​​​​​​Szerte az országban érkeznek a jelentkezések a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe. Valamennyi megyében elkezdődtek a pályázók egészségügyi, pszichológiai és fizikai alkalmassági vizsgálatai.