Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Június 21. 10:16, kedd | Helyi
Forrás: police

Közlekedésbiztonsági nap - kicsik a nagyvárosban

Közlekedésbiztonsági nap - kicsik a nagyvárosban

A Balassagyarmati és Rétsági Rendőrkapitányság balesetmegelőzési szakemberei a \"Közlekedésbiztonsági nap\" keretén belül közel 30 általános iskolás kisdiák számára szerveztek kirándulást Budapestre.

Évek óta hagyomány, hogy a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok balesetmegelőzési bizottságai a nyári szünetben közlekedésbiztonsági szaktáborokat és napokat rendeznek általános iskolás gyermekek részére. A Balassagyarmati és a Rétsági Rendőrkapitányság közös szervezésében 2022. június 17-én a táborozók a budapesti Fővárosi Állat- és Növénykertbe látogathattak el, amelynek során a gyalogos közlekedés szabályain kívül a tömegközlekedési eszközökön történő utazás során betartandó szabályokkal kapcsolatos ismereteiket is elmélyíthették a gyerekek.

A táborozók hasznos balesetmegelőzési tanácsokkal és az állatkertben szerzett élményekkel térhettek haza.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok balesetmegelőzési bizottságai a nyár folyamán több balesetmegelőzési szaktáborral is várják a gyermekeket a megyében.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!