Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Szeptember 06. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: police

Közel 150 csomag az elsősöknek

Közel 150 csomag az elsősöknek

A rendőrök tornazsákba rejtett ajándékokkal hívták fel a tanulók figyelmét a biztonságos közlekedésre Salgótarjánban és Somoskőújfaluban.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága nevében a rendőrök - az előző évek hagyományainak megfelelően - az "Iskola rendőre" program keretében közel százötven ajándék tornazsákot osztottak szét a tanév első napjaiban az általános iskola első osztályosai részére.

A kislányok rózsaszín, míg a kisfiúk kék színű tornazsákot vehettek át a rendőröktől, melybe a rendőr-főkapitányság munkatársai a láthatósági mellényen kívül számos más, a láthatóságot elősegítő eszközt és apró ajándékokat rejtettek.

A csomagok szétosztása nagy meglepetést okozott a gyerekek részére, hiszen előttük titok volt a rendőrök érkezése.

A csomagokat minden évben más általános iskola első osztályos gyermekei kapják. Ebben az évben a Somoskőújfalui Dr. Krepuska Géza Általános Iskola, a Salgótarjáni Általános Iskola Beszterce-lakótelepi tagiskola és a Gagarin Általános Iskola első osztályosai részére adtak át ajándékokat a rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.