Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Augusztus 23. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Következik a második forduló a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Következik a második forduló a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Pályát avatnak Érsekvadkerten, szomszédok csatáznak Rimócon, kemény meccset vívnak Karancskesziben. Lássuk az aktuális játéknap összecsapásainak listáját!

szombat, 17:00
Nagybátony – Karancslapujtő

Odahaza mindenképpen javítana a NOSE. Csak is a három pont lebeg a szemük előtt a sima sikerrel rajtoló lapujtőiek ellen. Ndjodo ismét gólokra készül, de Nagybátonyban bíznak benne, hogy ezúttal pontokat is tudnak majd a találatok mellé tenni.
Balassagyarmat – Palotás
A bajnoki címre pályázó hazaiak nem hibázhatnak a következő körben esedékes salgótarjáni rangadó előtt. Bár a lelkes látogatók mindent megtesznek majd, benne van a pakliban egy könnyed BSE győzelem is.
Somoskőújfalu – Nőtincs
A kőkemény védelmükről elhíresült vendégek nem fogják könnyen adni magukat, de az Alapival kiegészülő somosiaknak csak a sikerben gondolkodnak. Kérdés, hogy mikor tudják majd feltörni a reteszt.
vasárnap, 17:00
Rimóc – Szécsén
y
A szomszédvárak rangadóján minden a szécsényiek mellett szól. Nyugodtság jellemezte a felkészülésüket, míg ez a hazaiakról egyáltalán nem mondható el. Persze egy ilyen meccsen nem számítanak az előzmények és biztosak lehetünk benne, hogy a rimóciak mindent megtesznek majd a minél jobb eredmény eléréséért. Lényeges lesz, hogy ki szerzi az első gólt.
Karancskeszi – Cered
Kiélezett csatára van kilátás. A hazai pálya mindenképpen Karancskeszivel lesz, de ettől függetlenül a cerediek szerezhetnek kellemetlen perceket riválisuknak. Nem várható gólözön.
Héhalom – Pásztó
Érdekes lehet a szezont két ellentétesen kezdő együttes összecsapása. Saját pályájukon mindig nehéz legyűrni a héhalmiakat, de a látogatóknak kellő önbizalmat adott a Nagybátony felett aratott szép siker. Éppen ezért kis dolgok fognak dönteni.
Berkenye – SBTC
A pontvadászatot Érsekvadkert kiütésével indító tarjániak ismételten a minél simább győzelemre készülnek. Több, mint valószínű, hogy ez össze is fog nekik jönni…
Érsekvadkert – Mátranovák
Hosszú idő után végre hazai közönség játszhatnak a vadkertiek. Ezen tény biztosan kellő lökéssel ruházza fel őket, így az előző idényhez hasonlóan ismét remek találkozót vívhatnak a három pontért utazó novákiak ellen.

Forás: nogradifoci.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.